En ny bok – A new book

Under Wool Week på Shetland träffade jag Carla Meijsen –The Dutch Knitters– som jag nämnt tidigare i samband mer att jag köpt en bok om vantar av henne. Hon har nu gett ut en bok om tvåändsstickning. Air Max 2015 Zwart Wit Goedkoop Ett riktigt praktverk som innehåller allt om tvåändsstickning. Nike Flyknit Air Max Heren template papieren band versie6.inddI den kan man läsa om tvåändsstickningens historia, lära sig sticktekniken genom tydliga instruktioner och bilder. Där finns dessutom mönster till ett stort antal olika vantar, muddar och benvärmare. Nike Air Max Tavas Goedkoop Texten är på holländska och engelska men tack vare tydliga bilder och diagram kan man definitivt ha glädje av denna bok även som nybörjare. Nike Free 3.0 V2 Goedkoop Den kan beställas genom Carlas hemsida. Nike Free Run 2 Goedkoop     Carla Meijsen – The Dutch Knitters – has produced a very interesting and attractive book about twoendknitting, twined knitting. In her book you can study the history of this old Swedish knitting technique, learn how to knit by following step by step instructions and studying the instructive pictures. The book also has a large number of patterns for mittens, wristwarmers and legwarmers. Nike Air Max 2016 Heren A book to be recommended for both beginners and those who want to learn more. Order through the Carla’s website.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *