Garn och restgarner – Yarn

Jag funderar på ett nytt stickprojekt och eftersom koftan är ganska färgglad tänker jag sticka något i mer naturliga färger. Shetlandsullen är perfekt för detta ändamål eftersom fåren går från vitt över ljusbrunt/grått till mörkbrunt/svart. Nike Air Max 90 Bloemeny Heren&Dame Så jag inhandlade ett nystan av varje garnfärg från vitt till brunt/grått och svart. Alla dessa nio är helt naturliga, inte färgade eller blandade på något sätt. Nike Air Huarache Heren Fantastiska garner eller hur? Ska se hur dessa nio färger går att kombinera i kanske ännu en kofta eller tröja. Nike Air Max Tavas Goedkoop   pilsvärmare   Medans jag funderar har jag stickat pulsvärmare av de restgarner jag samlat på mig. Nike Air Max LUNAR90 C3.0 Heren Det har faktiskt blivit 5 par, ganska olika sinsemellan och här ser ni två av dem.     Bought some yarn this morning in the nine natural colours the Shetland sheep can have. Nike Air Max 90 JCRD Heren I am thinking of another jumper or cardigan and I will try to use all of the colours. Nike Air Max 90 CamouflagDame The natural colours are wonderful, ranging from white over fawn and brown/grey to a dark brown and black.

2 thoughts on “Garn och restgarner – Yarn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *