Sommaren är slut – Summer is over

Nu när wool week är över kan man säga att sommaren är slut. Nieuwe Nike Air Max 2015 Heren Jag styr kosan norrut i morgon och efter mellanlandning hos barnbarnet och hans föräldrar är jag åter i Mattis på torsdag. Nike Air Max Dame Goedkoop 010På “mitt” lilla museum hade vi två grupper stickande flickor i åldrarna 10-12 år, varsin eftermiddag under veckan. Nike Air Huarache Dame På bilden syns en del av deras produktion. Nike Air Max 90 JCRD Dame De var naturligtvis mycket uppskattade av våra besökare. Nike Air Max 2015 Goedkoop     Wool week is over and I’m heading North over the winter. The Textile Museum had two groups of bairns knitting during wool week. Air Max 2015 Wit Goedkoop The picture show some of their knitwear. Our visitors were duly impressed and enjoyed their visit to the Museum even more.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *