Wool Week

Shetland Wool Week är höstens stora evenemang här på Shetland. Nike Air Max 95 Prem Tape Heren Det är en oktobervecka fylld av workshops, föreläsningar, och andra aktiviteter. Nieuwe Nike Air Max 2015 Dame Samt naturligtvis garn och stickning i alla möjliga former. Air Max 2015 Dames Goedkoop Ta en titt på hemsidan så ser du hur stort det är! Shetland Textile Museum, “mitt” lilla museum är naturligtvis med på ett hörn. En mycket stor utställning med “ganseys” kommer att delas mellan tre olika museer och vi ska ha en del av den. Nike AIR Max 2017 Goedkoop Det handlar alltså om fiskartröjor från olika platser i Storbritanien och med olika mönster. Många äldre men också nytt och modernt! Dessutom ska jag och en annan skandinavisk stickerska ha en liten förläsning/workshop med skandinavisk stickning. Nike Air Max 2016 Dame Återkommer till det när vi bestämt helt färdigt vad det ska handla om. Men det är nog bäst att vi är bra, fick just deltagarlistan idag… England, Australien och Tyskland… Huvva! Shetland Wool Week takes place the second week in October. Nike Air Max 90 Bloemen Dame It is a week full of events from spinning workshops to lectures about woolly related words in the Shetland dialect.

One thought on “Wool Week

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *