Guild Competition och Aberdeen

För ett bra tag sen skrev jag om det fina garnet i fårens egna färger och nu kanske ni undrar om jag stickat något. Nieuwe Nike Air Max 2015 Heren Jo då, det har jag! Det har blivit lite av varje, mössor, vantar, pulsvärmare och benvärmare. Fyra av dessa har jag visat i en liten informell tävling som anordnas av Shetland Guild of Spinners, Weavers and Dyers. Nike Air Max 2014 Heren Denna tävling anordnas varje år och bedöms av kompetenta domare. Tro det eller ej men jag fick faktiskt små “pris-lappar” på tre av dom. Guild comp Det är ju lite kul faktiskt. Nu misstänker jag att det är lite som på hundtävlingar, de flesta vinner ett första eller andra pris i sin kategori men därefter blir det svårt… NIKE AIR MAX 2017 HEREN DAME LOVERS ZWART WIT Men lite mallig är jag allt i alla fall…   Vi har dessutom hunnit vara en vända till Aberdeen, det var dags för en liten kort semester. Semestern sammanföll med en ganska stor utställning av Kaffe Fassets design, allt från stickat via broderier till lapptäcken. P1000484 Man kan inte annat än att inspireras av honom och inse att “only the sky is the limit” Aberdeen Art Gallery där utställningen visades gick inte av för hackor heller. Många fantastiska tavlor och bilder! Vädergudarna är ju inte alltid på vår sida så regnet gjorde att vi måste söka oss inomhus på förmiddagen dag två. Vi hamnade i vinterädgården i Duthie Garden. En alldeles fantastisk park och trädgård med växthus fulla med växter från alla världens hörn. Det som imponerade mest på oss var ökenlanskapet. Nike Free Run 5.0 Goedkoop Helt makalöst! Det som syns i mitten av bilden är inte en kaktus utan en skulptur men jag måste erkänna jag var tvungen att titta två gånger för att vara helt säker på det. We have had a weekend in Aberdeen where we P1000516 copy visited the Duthie Gardens and the Aberdeen Art Gallery. The wintergarden In Duthie was spectacular and the cactus garden was incredible. In the middle of the picture is a sculpture that fooled me, at a quick glance I thought it was a cactus! In the Art Gallery we saw the Kaffe Fasset exhibition of knitwear, patchwork and embrodery. Very inspirational and it makes you realise that only the sky is the limit concerning patterns, colours and products. Nike Air Max 90 Honeycomb Dame Really fun! I have of course knitted some as well, some mittens, hats, legwarmer and wristwarmer. Nike Air Huarache Dame I entered four of them into the Guild competition and to my big surprise I won a few prizes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *