Sweden – Shetland

Sommaren 2008 flyttade vi till Shetlandsöarna. Planen var ett sabbatsår på en plats helt olik vår vardagsmiljö. Nike Air Max Heren Goedkoop Istället för skog och fjäll skulle det bli det trädlösa kullar och hav!

21 may 012
“Da Peerie Haa”
Det blev ett fantastiskt år som faktiskt ledde till fortsatt deltidsboende i en renoverad villavagn i Lerwick. Nike Air Max 90 Sneakerboots Prm Undeafted Heren Villavagnen var ett ruckel när vi köpte den, men ett stort antal månaders arbete i olika omgångar har omvandlat den till en mycket bekväm stuga. Nike Lunarestoa 2 Essential Nu väntar arbetet med den frimärksstora trädgården! Det är naturligtvis mannen i familjen som stått och står för det mesta arbetet… Våren 2009 arbetade jag på Shetland Museum and Archives och det har sedan i sin tur lett till ett fantastiskt sommarjobb på Shetland Textile Museum. Detta lilla museum huserar i en gammal byggnad från 1700-talet som på den tiden var en fiskestation. Nike Air Max 2017 Goedkoop Nike Free Run 5.0 Goedkoop Som sig bör är den byggd i sten, bitvis ganska kall när nordanvinden tjuter runt knuten, men mycket mycket charmig. Nike Air Max Tavas Goedkoop Om detta museum kommer det att skrivas mer… In the summer of 2008 we moved to Shetland, a kind of leave of absence for a year from our regular lives. Nike Air Max 90 Bloemeny Heren&Dame We traded forest and mountains for treeless hills and the sea. Air Max 2015 Zwart Blauw Rood Goedkoop We had a wonderful time which later led to the purchase of a dilapidated static caravan. Air Max 2015 Zwart Oranje Goedkoop Months and months of work has turned it into a very comfortable cottage named “The Peerie Haa“. Air Max 2015 Heren Goedkoop Air Max 2015 Zwart Wit Goedkoop We now spend parts of the year here as I have a fantastic summer job at the Shetland Textile Museum. Nike Air Max 90 Bloemen Dame There will be more told about this little museum in coming posts.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *