Tillbaka i byn- Back again

Nu när jag är tillbaka i byn igen har jag påbörjat ett projekt som jag länge velat göra men inte riktigt kommit till skott med. Nike Air Max 90 Sneakerboots Prm Undeafted Dame Tack vare ebay och Englands många fårraser har jag nu börjat sticka min ryggsäck!ons 006 För några år sedan köpte jag en ryggsäcksram på Kupan och tänkte redan då att jag skulle sticka en säck till den. Tänkte också att garnet skulle vara handspunnet men första försöket blev inte bra, så projektet blev liggande. Nike AIR Max 2017 Heren Under sommaren har jag “provianterat” ull från flera olika sorters får och spunnit riktigt starkt garn.ons 008     Den vita stickningen är början på min ryggsäck, som vanligt vet jag inte riktigt hur den kommer att se ut till slut men bilden klarnar nog så småningom. Fortsättning följer! Den blåröda vanten är inspirerad av Korsnäströjan, en sanslöst vacker tröja med virkade delar i flera färger. Nike Air Max 90 Mid NO SEW Dame Mudden på min tvåändsstickade vante är ett försök eftersom jag inte är särskilt haj på att virka. Back in my village in the North of Sweden I’m knitting on my rucksack, a project I started thinking about a few years ago when I bought an old wooden frame. Air Max 2015 Wit Goedkoop Thanks to ebay and the many diffrents kinds of fleece that Great Britain have to offer I’ve spun a yarn strong enough. Nike Air Max 2016 Heren The white knitting in the picture is the beginning of the “bag”. To be continued… Nike FS Lite Run Goedkoop The blue/red mitten is inspired by the beautyful Korsnäs jumper.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *