WWKIP dag – day

Min vän Wilma som tillbringar lite mer tid än mig på nätet hittade WWKIP dagen som är en förkortning för World Wide Knit in Public Day. Nike Air Max 2015 Goedkoop Nike Darwin Goedkoop Vi tyckte det lät kul och lite snabbt ordnade vi en sådan dag utanför Shetland Museum and Archives. Nike Air Max 90 VT Dames Nike Roshe Run Goedkoop Eftersom det skedde med ganska kort varsel kom inte särskilt många men vi som var där hade en trevlig eftermiddag.div 002 Men nu när vi vet att dessa dagar finns så kan man tänka sig nya tag nästa sommar. Nike Air Max LUNAR90 C3.0 Dame Nike Air Max 95 Prem Tape Heren Både i Lerwick och Jokmmokk, eller hur mina stickande vänner? Min binge/tvåändsstickade kofta växer dag för dag och snart kommer nästa steg, att sätta ihop hela paketet! Återkommer med mer om någon dag eller så. Air Max 2015 Zwart Blauw Goedkoop Nike AIR Max 2017 Dames Zwart Wit World Wide Knit in Public Day in Lerwick took place outside the Shetland Museum and Archives today. Nike Air Max 2017 Dame Goedkoop Air Max 2015 Zwart Rood Goedkoop As we came upon this event rather late there were not that many partcipants.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *