Kycklingvantar – Chickmitts

Påsken flöt förbi i sakta mak med god mat tillsammans med systrarna och två makar tillhörande varsin syster. Nike Air Presto Schoenen Dame Goedkoop Yngsta systern stod för efterrätten, hör och häpna den heter Djävulsflotte och den var något i särklass! Receptet hittar ni här. De som känner mig vet att jag gillar fjäderfän. Nike Air Huarache Heren Åtskilliga höns, ankor och kalkoner har bebott mitt lilla hönshus under många år. Air Max 2016 Flyknit Goedkoop När jag i förra veckan hittade gult garn insåg jag att de skulle kunna bli ett par kycklinggula vantar. Det var ju dessutom påsk… Nike AIR Max 2017 Dames Zwart Wit Kyckling april 14Those who know me know that I’m very fond of poultry. Nike Air Max 90 VT Heren Numerous chickens, ducks and turkeys have inhabited my little chicken house during the years. When I found some yellow yarn I realized that would work well as a pair of “chickmitts”.

One thought on “Kycklingvantar – Chickmitts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *