Symboler – Symbols

Det kanske märks att jag gillar symboler, min ryggsäck fylls ju med symboler för både det ena och det andra. Nieuwe Nike Air Max 2015 Dame Symboler gör det möjligt för mig att peka på och beskriva olika saker utan att använda för många ord. Jag har funderat på en symbol för sorg, det finns många, särskilt inom de olika religionerna. Air Max 2015 Zwart Wit Goedkoop Men jag vill ha en icke-religiös som skulle kunna vara symbol för just sorg men som också skulle uttrycka ljus, värme och kanske t o m gemenskap. Det blev ett ljus!Ljuset Det som ledde mig fram till detta är nog alla ljus som tändes på annandag jul till minne av tsunamins offer. Nike AIR Max 2017 Goedkoop Jag har inte manipulerat fotot alls men ljusglimten mellan träden hamnade så precist att det faktiskt ser tänt ut. En symbol i sig kanske… Skulle det tändas skulle det inte vara länge eftersom det är stickat av bomullsgarn med en liten plastrulle som stöd!   I am fond of symbols in general but in particular for putting thoughts and ideas into the rucksack. Nike Air Max 90 Bloemeny Heren&Dame I have been thinking of a non-religious symbol for grief which also would express light and maybe even togetherness. Air Max 2016 Dames Goedkoop All the candles lit on Boxing Day in Sweden and Thailand in memory of the tsunami victims inspired me to knit this candle. Nike Air Max Heren Goedkoop The wick is not lit, it is just sheer luck that a glint of light sparkled right there.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *