Sticka annat än vantar…. Knit different….

Sticka tröjor, vantar och annat kan bli lite tråkigt, därför kan det bli något så knäppt som en ryggsäck! Men jag har stickat annat lite småtokigt också, som t ex denna “stickkorg”.Stick-korg Den är stickad i bomullsgarn med förkortade varv som bildar botten när man syr eller knyter ihop den. Air Max 2015 Dames Goedkoop Mönster till alla möjliga sorters korgar hittar man naturligtvis på nätet. Air Max 2015 Heren Goedkoop     Dachshund (Click to read more) Men mönstret till denna lilla tax hittar man bara hos Alan Dart! Han är en fantastisk designer som konstruerar mönster för alla möjliga djur, figurer, tomtar och annat. Nike Air Max 2017 Dame Goedkoop Hans hemsida är naturligtvis på engelska men jag rekommenderar ändå ett besök. Stick sajten Ravelry har också många av hans mönster plus hur mycket annat som helst. Nike AIR Max 2017 Heren I enjoy knitting “things”, not just mittens and sweaters. Nike FS Lite Run Goedkoop I knitted the red and white basket a few years ago, don’t use it for much though, right now it contains some stray balls of yarn. The dachshound above is designed and knitted by one of my favourite knitting designers, Alan Dart! An amazing designer. Air Max Tailwind 7 Goedkoop You’ll of course find him on Ravelry too.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *