Uppdatering – Progress report

Systrarna tycker att det är dags för en uppdatering på projekt kofta så här kommer den. Det går sakta, två steg famåt och ett steg bakåt. Eftersom jag stickar “på känn” blir det en hel del funderande och t o m riva upp, vilket jag gjorde i morse. Jag hade stickat på en mudd längst ner eftersom koftan kändes lite kort, men det såg inte klokt ut så den rev jag upp och stickar nu en ny mudd. tröjan

Det passade helt enkelt inte med en tvåfärgad två aviga/två räta mudd så nu blir det en tvåfärgad två räta/ två räta mudd.

Som jag sa en hel del funderande och medans man funderar blir det vantar!

Men koftan ska bli klar under veckan som kommer har jag bestämt, så ny rapport kommer snart.

My jacket is coming along very slowly.  A lot of thinking goes into it and while I’m thinking I knit mittens! I had one big problem area, the neck and shoulder, this took a lot of thinking. I solved it though by knitting “shortened” rows back and forth around the back part of the neck and shoulder. Worked very well actually.

But the jacket will be done during the week to come, no more thinking!

 

One thought on “Uppdatering – Progress report

  1. Your jacket and its design looks wonderful and, knowing you, has your personal touch of quality with it. Keep up the great work! T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *