Ryggsäcksrapport Rucksack update

Ryggsäcken växer! Själva säcken är klar och nu håller jag på med alla detaljer som snoddar, fästanordningar, lock m.m.Ryggsäck o foder Det krävs en del tankemöda och provande för att få det att fungera men jag hoppas att det kommer att bli bra.

Madrasstyget säcken ligger på kommer att bli foder så småningom.

Jag har insett att någon praktisk ryggsäck blir det inte utan kanske mer ett slags konsthantverksföremål.  Omkring detta har jag många tankar just nu tack vare den äkta hälften och de återkommer jag till…

Jag kan dock avslöja att ryggsäcken och de tankar jag då förhoppningsvis konkretiserat i stickad form kommer att ställas ut på biblioteket i Jokkmokk under vecka 5, 6 och 7  nästa år. Alltså under Jokkmokks vinter marknad.

The rucksack is growing and right now I’m working on all the details such as a lid, strings and fastenings. I have realised that this will not be a practical rucksack but something more resembling a piece of artwork. My husband gave me a few ideas on how to think and my mind is now thinking through  some of those ideas. To be continued…

The rucksack will be exhibited at the library during the Jokkmokk Winter Market in February, hopefully full of knitted “thoughts”.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *