Innehållet… Contents…

Mycket har jag stickat i mina dar men aldrig ett par glasögon! Detta är nog dessutom första och sista gången men jag ville gärna ha med ett par glasögon i ryggsäcken. Som symbol passar de bra för vidsynthet och tolerans. Att se livet genom någon annans glasögon är något vi kan behöva göra nu och då.Äpple o glasögon

Ett äpple finns det också plats för i ryggsäcken. Ett stort mått av kunskap ska det representera. Inte bara boklig kunskap utan även den kunskap man får genom att bara leva.

 

Rent tekniskt var glasögonen inte svåra att sticka, jag stickade snoddar som jag sedan trädde ståltråd igenom, sydde fast och böjde till.

I’m knitting the contents for my Rucksack, a pair of glasses  to remind us to be broadminded and that it sometimes is important to see the world through someone else’s eyes. The apple is of course a symbol for knowledge. Not only from studies but also from life itself.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *