God Jul – Merry Christmas

Pysslandet innan jul har tagit överhanden, stickorna får vila lite, åtminstone till annandag jul. Men fundera kan man ju alltid – hur stickar man ett åskmoln med tillhörande blixt?

Med detta vill jag önska alla en God Jul och allt gott inför det kommande året. Dessutom kan vi ju alltid hoppas att det kommande året ska bli bättre än detta året! Då tänker jag på Syrien, Liberia, Pakistan och andra ställen som drabbats av krig, sjukdomar och allehanda andra hemskheter.

Christmas Robin
Foto Tim Senften

Merry Christmas and a Happy New Year to all of you who sometimes glance at this blog. And lets hope that the coming year will be better  than this one  where the world has had to experience  wars,  ebola, murder of school children and other horrors.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *