Nu är Livets Ryggsäck på plats – The Rucksack of Life at the library

Nu är Livets ryggsäck på plats på Jokkmokks Kommun bibliotek och jag måste erkänna att jag känner mig riktigt nöjd! När jag nu ser helheten, det stickade tillsammans med texterna, så känns det som jag uttryckt det jag ville. Dels att berätta lite om det “tekniska” stickandet men framförallt syftet med hela projektet; vad bär vi med oss i våra ryggsäckar och hur formar det oss som människor. Vilken sort människa vill jag vara?

Ryggsäck på platsRyggsäckstext

I am very pleased to say that the Rucksäck of Life now is in place at our local library in Jokkmokk. The project is described in print, both the “technicality” of knitting but also my thoughts around what it is that forms us as human beings. All the knitted items are symbols for something, such as love, compassion and broadmindedness.

One thought on “Nu är Livets Ryggsäck på plats – The Rucksack of Life at the library

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *