Promenad – A walk

Just nu bor Ebbot hos oss. Ebbot är en stor blandrashund med stort behov av motion. Promenader längs  skogsbilvägar kantade med snötyngda träd fick mig att undra om man kan sticka ett snötyngt träd – kanske Livets Träd…

Det tål att funderas på …

Nåväl, ryggsäckens innehåll  ökar eftersom jag får olika förslag på vad den kan innehålla. Tillskottet idag är en hand!Handen Förslaget var uppmuntran, det är absolut något jag gärna har i min ryggsäck.

Handen blir en symbol för en klapp på axeln eller kanske t o m en hjälpande hand.

Nästa symbol är humor, jag vet redan hur det ska stickas men har du ett förslag…kom med det.

The most recent symbol in my rucksack stands for encouragement. The hand is a pat on the back or maybe even a helping hand… The next one will be humor, I already know how to do it but suggestions are always welcome!

Snowy trees in the woods made me think of other knitting projects. Maybe a Tree of  Life is on its way!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *