Ryggsäcken växer – The Rucksack is still growing

Ryggsäcken är ett projekt som fortsätter att växa och det tycker jag är roligt. Den senaste symbolen är en sko och en liten käpp!Chaplins sko

Det var kompisen Anna-Karin som kom på att man behöver humor och glädje i sin ryggsäck. Självklart!

Symbolerna sko och käpp kommer från Charlie Chaplin. Kanske en lite okänd symbol för yngre men för oss äldre är den ganska tydlig. Hoppas jag i alla fall…

Alla symboler jag stickat har stickats direkt ur huvudet. Jag är riktigt dålig på mönster, både att göra dem och att läsa dem men på något sätt fungerar oftast kopplingen mellan huvudet och sticknålarna via händerna. Det är lite spännande eftersom det är svårt att förutsäga resultatet. Jag kallar det “trial and error” stickning för ibland måste man göra om…  Det blir nämligen inte alltid bra!

The rucksack still get new symbols. My friend Anna-Karin suggested a sense of humor and joy. Of course there is room for that in the Rucksack of Life. The symbols, shoe and cane,  came from Charlie Chaplin, maybe not the most obvious symbol for younger persons but for us older a relativly well known one.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *