Stenen – The stone

I ryggsäcken finns nu en sten på förslag av bekantingen Nannie F. Hon menar att den bl a står för beständighet och det varaktiga. Till det vill jag lägga uthållighet eftersom det är en egenskap som tycks minska i vår snabba värld!Granit

Jag hade tänkt mig att det skulle vara en bit granit. Nu blev den ganska polerad, sticka vassa kanter blev för svårt…

Men prickig är den för ni vet väl skillnaden mellan granit och gnejs! Om inte kan du lista ut det på genom att kolla länkarna.

För övrigt har det inte blivit stickat något på snart en vecka, drabbades av influensan som däckade mig totalt. Verkligen inget jag önskar någon!

The rucksack has one more symbol, this time a stone. It is a symbol for the constancy but also for persistence. Our world has become very fast and maybe we are loosing the ability to wait and persist instead of expecting immidiate response.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *