Benvärmare – Legwarmers 2

Så här blev dom!Bodils Benvärmarna alltså!

Jag har både börjat och slutat med en picot kant, lite pillrigt men samtidigt ganska kul att göra.

Denna uppläggning och andra har jag hittat i en kul bok; Cast on Bind off54 olika sätt att lägga upp maskor samt avmaska. Fina och instruktiva bilder kompenserar att texten är på engelska. Om man tycker att det skulle vara ett hinder så är det alltså inte det…

Just nu funderar jag på hur man kan sticka ett litet lejon, gärna som hand docka…

Legwarmers are done and will be sent off to Denmark tomorrow. I have used a picot cast on and bind off which is fun to do even though it takes a while. Other fun cast ons and bind offs can be found in the book by just that name. Cast on Bind off.

54 different methods…not bad…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *