Gott Nytt År – Happy New Year

Nu är ryggsäcken och dess innehåll färdig. Det känns skönt, den har tagit tid och tänkande, det var en utmaning med andra ord. Som jag skrev tidigare kommer den att ställas ut på Jokkmokks Kommun bibliotek mellan den 15 januari och 13 februari. Det ska bli riktigt roligt och jag hoppas att det blir många kommentarer. Då är det ju dessutom Jokkmokks Marknad med liv och rörelse på byn. Välkomna att kika ner i ryggsäcken! Så nu stickar jag på något helt annat. Nike Air Max 90 Honeycomb Dame Nämligen Tant Koftas Kofta “uppifrån och ner”. Minnesgoda läsare kanske kommer ihåg att jag blev lite imponerad av henne och beställde hennes beskrivning. Nike Air Max 90 VT Heren Som tur är får man tänka rätt mycket själv när man stickar efter hennes beskrivning – jag är nämligen dålig på att följa mönster och beskrivningar. Eftersom jag gärna sitter vid spinnrocken så blir det en del garn som tenderar att bli liggande. Air Max 2015 Heren Goedkoop Men nu ska ett av dessa garner bli en kofta. Garnet är spunnet av shetlandsfårets ull så det är både mjukt och ganska tunt. Nike Air Max 90 Bloemen Dame Har tänkt mig en kortärmad sommarkofta men vi får se…Tant Kofta Nu är det ju ett nytt år och det ska bli spännande att se hur detta år blir. Ur världens synvinkel hoppas jag att det blir bättre. Alla krig, attentat, sjukdomar m.m. Nieuwe Air Max har tärt på vårt jordklot och dess befolkning. Därmed önskar jag alla som tar en titt på denna blog ett riktigt fint 2015. Air Max Tailwind 8 Goedkoop The rucksack and its contents is done, it feels good since it has taken both time and thinking. A challange indeed. Now I’ve started a cardigan using some of my hopespun yarn. The model is a bit different, you start at the neck and work your way down.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *