Nytt i ryggsäcken – Addition to the Rucksack

Min ryggsäck är ju utställd har på Shetland och jag har fått ett flertal förslag på vad som kan läggas i den. Nike Air Huarache Heren Ett förslag var jättebra och det var en av mina favoritstickerskor här på öarna som kom med det. Vishet, att vara vis och vad symboliserar det bättre än en uggla. Nike Air Max 90 BR Dame just färdig ser han ut så här.P1000773 Det har ju blivit några par fingervantar också men nu kommer allt sådant att läggas åt sidan eftersom jag fått en beställning på en kofta. Tvåändsstickad! Det kommer att ta tid men det är samtidigt en fantastisk utmaning. Förra helgen vandrade vi i en skog! Nja, skog och skog, en samling träd är en mer passande beskrivning. Här finns ju inte så många skogar… Träden växer i och omkring en kyrkoruin och verkade vara lika gamla som ruinen. Nike Free TR Fit Goedkoop Faktiskt ett ställe som kändes lite magiskt och märkvärdigt. Mycket vackert.DSC_0441 Vi träffade också en sovande igelkott som sömnigt kisade på oss och påtalade att vi störde.DSC_0443 Det finns en hel del igelkottar här men tyvärr ser man dom oftast utplattade på vägarna i stället för sovande i gräset.     My Rucksack has gotten a new addition. A wonderful kniter gave me the word Wisdom and the suggestion to knit an owl. Air Max 2015 Zwart Wit Goedkoop A wonderful suggestion and the owl will move into the Rucksack tomorrow. On one of our excursions into the Shetland countryside we found a wonderful place. A church ruin with trees in and around it that possibly are as old as the original church. Nike Air Max Dame A magic place! We disturbed a sleepy hedge hog as we wandered around.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *