Oj, vad det har varit tyst… Very quiet…

Det har varit tyst på denna blogg ett tag och det beror på att influensan däckade mig och orken tog helt slut. Nike Air Max 90 Sneakerboots Prm Undeafted Dame Men nu har sticklusten kommit tillbaka och jag fortsätter nu med det som jag tror ska bli en jacka.Jacka 2 Det är kul att sticka bitar men mindre kul att sy ihop dem. Nike Air Max 90 CamouflagDame Men just nu tror jag faktiskt att det blir bra även om bilden verkligen inte visar just något av en blivande jacka. Nike Roshe Run Goedkoop Nu lite reklam för något som jag bara inte kan göra, alldeles för pilligt! Men min kompis Ketty är mycket skicklig på detta; tenntrådsarmband. Nike Air Huarache Dame P1000695Idag kan man hitta tenntrådsamband i alla former, färger, med eller utan pärlor osv. Air Max 2015 Zwart Blauw Rood Goedkoop Själv tycker jag bäst om de enkla på brunt eller svart skinn. Nike Air Max 2014 Heren       Due to the terrible flu it’s been a bit quiet on this blog! But the desire to knit is back and I’m now continuing knitting my jacket, not that it looks like one yet! I’m rather enjoying knitting the small pieces but not sewing them together… The second picture shows some bracelets embroidered with spun pewter thread. My friend Ketty is very good at this, a craft that need steady hands and good eyesight….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *