Kofta, sländor och snö – Cardigan, spindles and snow

Min kofta växer sakta men säkert. Lite svårt är det att se hur den blir när den är färdig men jag har gott hopp om att den kommer att bli skön. Garnet är mjukt även om färgen är lite tråkig – men man kan ju alltid färga..Tant kofta (2) Bilden är som vanligt inte riktigt bra men man kan i alla fall se att det stickas… Nike Free Run 5.0 Goedkoop Att sticka uppifrån och ner är riktigt roligt och det känns som om koftan växer fort. Nike Air Max 90 Sneakerboots Prm Undeafted Heren Min tanke är att den ska bli lite gammeldags och med korta ärmar. Äkta hälften Tim jobbar på i garaget, där formas björk till bl a sländor. Nike Air Max Thea Print Dame   snö-004.jpgsnö-004.jpgSländor Att spinna på slända är en trevlig men tidskrävande sysselsättning. Nike AIR Max 2017 Dames Zwart Wit Fördelen är att det inte är utrymmeskrävande, man kan ha med sig en slända över allt. Nike Air Max 90 Hyperfuse Dames   Till sist, till er som inte bor i vår fina norra landsända! Fotot togs för en timme sedan, skymning, snötyngda björkar, granar och tallar. Minus 15 och så vackert! 10 jan 15           My cardigan is growing, I will probably dye it as I feel that the natural color is a bit boring. It is fun, however, to knit it all in one piece, the knitting seems to grow quickly! Tim, the husband, is making spindles in his workshop. Spinning on a spindle is fun but a bit time consuming… Nike Air Max 90 CamouflagDame The last picture was taken an hour ago, getting dark, snow covered trees and minus 15 degrees.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *