Glada vantar och glada stickerskor

Att kombinera lila och turkos kanske jag inte hade kommit på själv, men jag tycker att vantarna blev riktigt fina.P1000719 Den fina sittdynan vantarna ligger på hittade jag en gång i plogkarmen en vår för många år sedan. Nike AIR Max 2017 Dames Zwart Wit Den är sydd av små renskinnsbitar med röd filt mellan och fodrad på baksidan med blå filt. Nike Air Max 90 II CamouflagDame Idag har ett gäng glada stickerskor samlats hos mig, ätit en lätt lunch och stickat. Nike Air Max 2016 Goedkoop Normalt träffas vi onsdagkvällar men onsdagkvällar räcker ibland inte, då får man ta till en lördag!P1000722 Vi stickar mycket blandat, allt från halsdukar och vantar till sockor och sjalar. Nike Air Max Thea Print Dame To knit in a group is actually more fun than just knitting on your own. Nike Air Max 1 Heren Today we met at my house, had a light lunch and knitted! The mittens i was commissioned to do turned out quite good.

2 thoughts on “Glada vantar och glada stickerskor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *