Väderrapport från Shetland

Liten väderrapport; inga förändringar, fortsatt ganska kyligt, mulet och regn då och då. Nike Air Max Heren Inte så mycket annat att göra än att sitta inne och sticka. Fingervantarna av Kathy’s garn är klara.P1000768 Garnet passade bra att sticka tvåändsstickning med och det verkar dessutom vara ganska starkt. Nieuwe Air Max Stickar nu ett par fingervantar av Shetland Organics garn som sköter om sina får på ett ekologiskt sätt och spinner ullen på ett litet spinneri. Min Livets Ryggsäck är nu utställd på museet och det känns kul. P1000769Ingen riktigt bra bild men…   Igår eftermiddag och kväll trotsade vi vädrets makter och for till St Ninian’s beach och åt en medhavd picknick och vandrade på den fantastiska stranden. Air Max 2016 Dames Goedkoop Det blev faktiskt en riktigt fin kväll med enstaka solstrålar som trängde ner genom de ganska kompakta molnen.   Shetland weather is still not very summerlike. Nike Air Max LUNAR90 C3.0 Dame Cool and cloudy… Nike AIR Max 2017 Heren So there is some knitting being done of course. Finished the gloves using Kathy Coull’s wool and am now working on a pair using Shetland Organics wool. In spite of the weather we had a picknick on St Ninian’s beach yesterday evening.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *