Fingervantar och fornlämningar – Gloves and Ancient Monument

Fingervantar och fornlämningar, hur går det ihop. Nike Air Max LUNAR90 C3.0 Heren Tja, egentligen inte alls förutom den gråa färgen på fingervantarna och på stenarna i Stanydale Temple, samt att det var en kylig dag när vi var där. Nike Air Max 2014 Heren Så här ser fingervantarna ut.P1000770 De är stickade av det ekologiska garnet som Shetland Organics producerar. Nike Air Max 90 Bloemeny Heren&Dame Det blir mjuka och sköna vantar för kalla vintrar. Stanydale temple ser ut så här och trots att det inte ser mycket ut för världen nu så måste det ha varit en imponerande byggnad på sin förhistoriska tid. StaneydaleTempleVy01Vad det varit vet man inte riktigt, ett tempel, en hövdingagård eller…? Jag tyckte det var riktigt märkvärdigt i alla fall. Nike AIR Max 2017 Stanydale Temple is an very interesting ancient monument here on Shetland. It may have been a temple or a village hall… Air Max Tailwind 7 Goedkoop Whatever it was used for I found it very impressive and fascinating. Nike Air Max LUNAR90 C3.0 Dame An odd thing is that the temple is places so you don’t see the sea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *