Mod – Courage

I min ryggsäck finns nu mod! Mod är en egenskap som är riktigt viktig. Nike Air Presto Schoenen Goedkoop Mod att våga… Air Max Thea Goedkoop Att hitta en symbol för mod var inte så svårt, det blev ett lejon. Nike Air Max 90 CamouflagDame Men inte vilket lejon som helst utan det rädda/fega lejonet i filmen Trollkarlen från Oz. Nike Air Max Lunar 90 Heren Ett lejon som till slut övervinner sin rädsla. Lejon Mod är kanske inte alltid något man föds med utan något som växer fram när man verkligen behöver det. Courage is now added to my rucksack. Nike Air Max 90 Mid NO SEW Heren The everyday courage of standing up for what you believe in. Nike Free 3.0 V4 Goedkoop The courage is symbolised by a lion, but not just any lion but the cowardly lion in The Wizard of Oz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *