Tree Hotel

Detta inlägg handlar inte alls om stickning utan i stället om ett synnerligen fantastiskt ställe jag besökt idag. Kan bara inte låta bli att visa er några bilder på “rummen”.Tre hotel 1

Stället heter Tree Hotel och ligger i en skogsbacke i Harads i norra Sverige. Mycket modern design i kontrast med den gamla skogen! Arkitektritade små “trädkojor” av varierande storlek, alla med ett miljötänk och med mycket tilltalande inredning.

Tree hotel 2

 

 

Had the opportunity to visit the Tree Hotel today.  An amazing hotel with “rooms” built in the trees of a forrest in the North of Sweden! Has absolutely nothing to do with knitting but I just couldn’t resist showing a few pictures. Would love to spend a night in one of those rooms!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *